Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΚΕΔ

Γενική Οδηγία Κ.Ε.Δ. 2010-05-23
Τροποποιήσεις
Τροποποιήσεις έχουν γίνει στα άρθρα:
1.4 από:
Οι Τ.Ε.Δ. ασκούν τα αντίστοιχα καθήκοντα Διαιτησίας και ορισμού Διαιτητών, σε αγώνες της περιοχής ευθύνης της αντίστοιχης Ένωσης ή Τοπικής Επιτροπής, εφαρμόζοντας αναλογικά τα άρθρα 1 και 4.2.
Σε:
Οι Τ.Ε.Δ. ασκούν τα αντίστοιχα καθήκοντα Διαιτησίας και ορισμού Διαιτητών, σε αγώνες της περιοχής ευθύνης της αντίστοιχης Ένωσης ή Τοπικής Επιτροπής, ορίζοντας υποχρεωτικά Διαιτητές της περιοχής ευθύνης τους από τον ισχύοντα Π.Ο.Δ., εφαρμόζοντας αναλογικά τα άρθρα 1 και 4.2. Σε περίπτωση αδυναμίας εύρεσης Διαιτητών απευθύνονται στην Κ.Ε.Δ.
1.5 από:
Εάν σε μια περιοχή δεν έχει ορισθεί Τ.Ε.Δ. ή είναι αδύνατο να λειτουργήσει για οποιονδήποτε λόγο, η πλησιέστερη γεωγραφικά Τ.Ε.Δ. άλλης περιοχής ή η Κ.Ε.Δ. αναλαμβάνει προσωρινά τα καθήκοντα της Τ.Ε.Δ. που δεν λειτουργεί.
Σε:
Εάν σε μια περιοχή δεν έχει ορισθεί Τ.Ε.Δ. ή είναι αδύνατο να λειτουργήσει είτε λόγω προβλημάτων είτε λόγω κατάργησης της αντίστοιχης περιοχής κάλυψης, τότε η Κ.Ε.Δ. αναλαμβάνει τα καθήκοντα της Τ.Ε.Δ. ή μπορεί να ορίσει προσωρινή Τ.Ε.Δ., ή να αναθέσει στην πλησιέστερη γεωγραφικά Τ.Ε.Δ. αυτήν την δυνατότητα.
2.1.4 νέο άρθρο:
Όλοι οι Διαιτητές υπάγονται στις αντίστοιχες Τ.Ε.Δ. των περιοχών τους. Αλλαγή από μία Τ.Ε.Δ. σε κάποια άλλη μπορεί να γίνει μετά από αίτηση τους προς την Κ.Ε.Δ. και για λόγους αλλαγής διαμονής, είτε λόγω σπουδών είτε λόγω εργασίας.
5.4.1 από:
Όλα τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα.
Σε:
Όλα τα Πανελλήνια Νεανικά και Σχολικά Πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου