Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΔ 2010/ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΙΑΤΗΤΩΝ/ΦΟΡΜΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 2010

Πήραμε το παρακάτω έγγραφο από την ΚΕΔ. Για τους περισσότερους διαιτητές υπάρχουν οι περσινές φόρμες δήλωσης ενεργειας. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στον ΠΟΔ 2010 απλώς να το δηλώσουν στην ΤΕΔ χωρίς να χρειαστεί να ξανασυμπληρώσουν το έντυπο εκτός αν υπάρχουν αλλαγές στα στοιχεία π.χ. τηλέφωνο κλπ. Προσοχή: Δεν θα σταλεί κανενός διαιτητή η περσινή δήλωση αν δεν εκφράσει ρητά την επιθυμία του. Όσοι διαιτητές δεν το είχαν συμπληρώσει πέρσι οφείλουν να το κάνουν φέτος και να το στείλουν στην ΤΕΔ ηλεκτρονικά. Όσοι διαιτητές επιθυμούν να προαχθούν θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να συμπληρώσουν το έντυπο.
Για την ΤΕΔ-ΕΣΣΠ
Χ. Κοντογιάννης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Θεσσαλονίκη: 63/02.12.2009
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ




Θέμα: Έκδοση Π.Ο.Δ. 2010





Προς : 1) Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία
2) Τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας
3) Διαιτητές



Αξιότιμοι κύριοι ,

εν’ όψει της έκδοσης του νέου Πίνακα Ορισμού Διαιτητών για το έτος 2010 , ενημερώνουμε όλες τις Τοπικές Επιτροπές Διαιτησίας και όλους τους διαιτητές της Ε.Σ.Ο. για τα ακόλουθα :

α) Όσοι διαιτητές ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση προαγωγής τους σε ανώτερη κατηγορία θα πρέπει να συμπληρώσουν το αργότερο μέχρι 31/12/2009 την συνημμένη αίτηση προαγωγής και να την αποστείλουν άμεσα στον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε.Δ. κον Ιωάννη Μήτρου στο e-mail johnmit64@yahoo.gr ή να την καταθέσουν στην Τ.Ε.Δ. της περιοχής τους η οποία θα αναλάβει την προώθηση της στην Κ.Ε.Δ.

β) Όλες οι Τ.Ε.Δ. θα πρέπει να ενημερώσουν τους διαιτητές των περιοχών τους να συμπληρώσουν την Φόρμα Ενέργειας Διαιτητή για το 2010 και να αποστείλουν συγκεντρωτικά τα ονόματα των διαιτητών που θα δηλώσουν ενέργεια για το 2010 μέχρι 31/12/2009 στον συνεργάτη της Κ.Ε.Δ. κον Σάββα Μαυρομούστακο στο e-mail saeakeam@hotmail.com . Οι Φόρμες Ενέργειας των Διαιτητών φυλάσσονται και αρχειοθετούνται από τις Τ.Ε.Δ.

γ) Μετά τις 31/12/2009 δεν θα γίνουν δεκτές νέες αιτήσεις προαγωγών ή Φόρμες Ενέργειας Διαιτητών για το έτος 2010.

δ) Ο νέος ενημερωμένος Π.Ο.Δ. 2010 θα δημοσιευθεί έως τις 31/01/ 2010 .

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Παύλος Αναστασιάδης Ιωάννης Μήτρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου